Groepsfoto van de reünie 2016

Vlnr: (1) Petra Schurer, (2) Loes de Geus, Tineke Strooker, (4) Mees Ravenhorst, (6) Marianne Waards, (7) Jacob Knip (achter) (8), Rob Versteegh,  (9) Louis Witte (Blaauboer)

Groepsfoto van de reünie 2021

Achter: Jacob Knip (met baard).
Middelste rij vlnr:  1) Petra Schurer, (2) Mees Ravenhorst, (3) Bob Volkers (4) Jaap Koster (5) Marianne Waards, (6) Cora Bekius (7) Rob Tijken (8) Louis Witte (Blaauboer)
Voorste rij vlnr:  (1) Peter Frans, (2) Mieke Nieuwboer, (3) Jan Meijer, (4) Kitty Forres, (5) Tineke Stroomer, (6) Dirk Greevelink (7), Meester Janus Lupens

Even voorstellen, wij organiseren een reünie voor oud-leerlingen van de van Reenenschool schoolgang 1953 – 1959

Wij zijn oud-leerlingen van de van Reenenschool schoolgang 1953 – 1959 en willen onze klasgenoten met elkaar in contact brengen (reünie).

De werkgroep bestaat uit:
Petra Schurer, Jaap Knip , Louis Witte, Marianne Waards

De initiator van deze reünie was Pieter Arie Boersma.
Pieter Arie is helaas overleden op 19 mei 2020.

Pieter Arie Boersma

Wij zouden graag van alle leerlingen die niet bij ons bekend zijn de gegevens willen ontvangen!

Klik hier en stuur uw informatie door a.u.b.!

Leerlingen van onze klas 1953 – 1959

Hier kunt u onder andere zien of iemand (eventueel met partner), naar de reünie op 9 oktober 2021 komt.

Naast een aantal leerlingen komen ook:

Kea de Geus echtgenoot van Jan de Geus [overleden]
Jannus Luppens onze Leeraar