Oud-leerlingen kunnen hier een nieuw bericht (met foto’s) plaatsen.

Reünie

Op zaterdag 11 juni 2022 is een grootse reünie op de Van Reenenschool gehouden

Bar

De van Reenenschool Reunie 2022 van Reenenschool 90 jaar
Op zaterdag 11 juni 2022 is een grootse reünie op de Van Reenenschool gehouden. Vele oudleerlingen en oudleerkrachten zijn op de reünie aanwezig geweest en hebben zich prima vermaakt. Er waren in totaal bijna driehonderd bezoekers. Dankzij het prachtige weer konden veel activiteiten op het schoolplein plaats vinden. In de school was in de gangen een overzicht van schoolfoto’s en gebeurtenissen te zien. In de teamkamer draaide een voorstelling van verzamelde filmbeelden en stond een fotobooth waar liefhebbers zichzelf konden fotograferen. Op het schoolplein liep onze nieuwe schoolfotograaf, Sanne Houtenbos-Reijnders, die op verzoek klassen- en portretfoto’s maakte.
Het was een flinke klus om alles voor elkaar te krijgen. De voorbereidingen liepen al vanaf augustus 2021. Dankzij de inspanningen van de reüniecommissie verliep het voortreffelijk. Dank jullie wel allemaal.

Via de website: www.oypo.nl kunnen de reunisten foto’s van de reunie nabestellen. Heb je nog niet een inlog gekregen via de e-mail? Vraag dan via info.vanreenen@isobscholen.nl om de inloggegevens.

Uitnodiging Reünie van Reenenschool 90 jaar op zaterdag 11 juni 2022

(Afbeelding: de 120 leerlingen, allen in een rood shirt van de Van Reenenschool, vormen samen het getal negentig). [Foto Erna Faust]

Op zaterdag 11 juni 2022 is op de Van Reenenschool een reünie van oud leerlingen en oud-leerkrachten.
Het is een mijlpaal voor de in 1931 opgerichte school, die bestaat namelijk 90 jaar. Dit wordt groots gevierd met verschillende activiteiten gedurende het schooljaar.
In september 2021 was er een circus op de Bergense school. Op maandag 10 januari 2022, konden de festiviteiten ondanks de coronamaatregelen op een veilige manier doorgaan, alleen zonder ouders. Het jubileum werd gevierd met onder meer taart, een drumsessie en een sparklershow. Voor dit jaar staat er nog een ding op de agenda, namelijk een Reünie op zaterdag 11 juni. [tekst Saartje Bekker]

Aanmelden

Het was een geslaagde reünie op 9 oktober 2021

De reünie van oud-leerlingen van de van Reenenschool klasse jaar 1953 1959 op 9 oktober 2021 was een groot succes!
Er staan van deze reünie veel foto’s op de website te bereiken via het menu Reünie oktober 2021.

De werkgroep bedankt iedereen voor haar of zijn komst en spreekt de hoop uit dat het niet bij deze reünie zal blijven!

In 2022 is er een reünie gepland gepland voor alle nog levende oud-leerlingen van de van Reenenschool.

Wij hopen dat jullie daar weer bij zullen zijn!

De werkgroep reünie 1953-1959

[Oproep Flessenpost] reünie Van Reenenschool Bergen voor oud-leerlingen van de klas 1953-1959

00668

Ruim 60 jaar na dato

Gepubliceerd op flessenpost: 31 januari 2020
Reünie Van Reenenschool Bergen voor oud-leerlingen van de klas 1953-1959
Op 18 april vindt in de Van Reenenschool een reünie plaats voor oud-leerlingen die bij elkaar in de klas zaten tussen 1953 en 1959. Een klas met maar liefst 52 leerlingen. Ruim 60 jaar na het verlaten van de school elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en horen wat het leven heeft gebracht en of de verwachtingen zijn uitgekomen. De leerkrachten juffrouw Roos, Verwey, Bant, meester Pascha, De Geus, Nijdam zijn niet meer in leven. Op de reünie zullen wel aanwezig zijn meester Luppens, nu 87 jaar en de vrouw van meester De Geus.

Ruim de helft van de oud-leerlingen is al opgespoord, maar de zoektocht is in volle gang. Speciaal voor deze gelegenheid is een website beschikbaar waarop veel informatie te vinden is, zoals een stukje geschiedenis van de school, een leerlingenlijst, levensbeschrijvingen van leerkrachten en oud-leerlingen en oude foto’s van o.a. schoolreisjes: naar Artis in de derde klas, driedaagse uitwisseling met een school in Amsterdam in de vierde klas, vijfdaagse met Markelo in de vijfde klas en vijfdaagse met Wageningen in de zesde klas.

Voor meer informatie en aanmelding http://www.van-reenenschool.nl of bij Pieter Boersma 072-5125630

Reünie oud-leerlingen 1953-1959 auteur Louis Witte

Wij organiseren een reünie van oud-leerlingen van de Van Reenenschool klasse jaar 1953 1959 op:

Datum: 18 april 2020

Aanvang: 14:00 – 17:00 uur

Locatie: Spaanschepad 1- 1861 LM Bergen

Bijdrage: € 10,-

Oud-leerlingen zijn meer dan welkom!

Heeft u nog foto’s, weet u adressen (email etc.) van mede scholieren, heeft u verhalen? Meldt het via het contact formulier!

De foto’s graag naar de webmaster louis@forestbergen.com, heeft u ze alleen op papier? Geen probleem ik heb een goede scanner!
Mijn adres is Elkshove 37, 1862 ED Bergen NH. (Naast de nieuwe brandweer kazerne).

Overzicht berichten